
Ingrediënten
Bereiding
- 400 gr kogelbiefstuk
- 4 augurken
- Kappertjes: 2 tl
- 1 sjalotje fijn gehakt
- 1 tl dijon mosterd
- zout en peper
- 4 eidooiers
- Balsamico: 1 tl
- Olijfolie: 1 tl
- (toast om te serveren)
- Snij het vlees zeer fijn met een scherp mes
- Snipper het sjalotje en snij de augurk en kappertjes zeer fijn.
- Voeg de mosterd, balsamico, olijfolie zout en peper toe en meng het goed door.
- Maak de steak tartaar op door een serveerring te gebruiken. Leg dit op een bordje en doe er wat van het tartaarmengsel in. Druk dit stevig aan en haal voorzichtig de ring omhoog. Mocht je geen ring hebben kan je het ook met 2 lepels opdienen.
- Serveer de steak tartaar met op elke steak tartaar een eidooier met wat peper en zout.
Reactie plaatsen
Reacties