Parmigiano taartje met carpaccio
Gepubliceerd op 10 december 2022 om 14:50
Ingrediënten
Bereiding
Parmezaanse kaas: 200 gram
Rucola: 50 gram
Carpaccio: 120 gram
Rode ui: 1/2
Kappertjes: 2 theelepels
Balsamico siroop
Zout & peper
«
Vorige
Steak tartaar
Reactie plaatsen
Naam *
E-mailadres *
Bericht *
Laat dit veld leeg *
Verstuur reactie
Reacties
Er zijn geen reacties geplaatst.
Maak jouw eigen website met
JouwWeb
Deovertrefchef
Home
Recepten
Vis recepten
Voorgerechten
Hoofgerechten
Vegetarische recepten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Vlees recepten
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Sauzen
Keuken technieken
Kook technieken
Snij technieken
Wijnadvies
Witte wijn
Rode wijn
Rosé
Contact
Reactie plaatsen
Reacties